Kalender

Vi träffas tisdagar kl 18:00 för evangelisation på Fyristorg och går sedan till Helena Ketoja på Götgatan 3 för husgrupp kring kl 19:00. På husgruppen sjunger vi lovsång, studerar Bibeln och ber för varandra.

Söndagar är ni varmt välkomna på Gudstjänst! Den sker kl 15:00 på olika platser. En gång i månaden träffas vi på Kafé Mumrik på Kungsgatan 61, andra söndagar träffas vi hemma hos församlingsmedlemmar. För information om var vi träffas, skicka ett sms till 073 684 1953 och säg att du är intresserad av att komma på gudstjänst. Kolla även in vår Facebooksida.

På påskdagen arrangerar vi en påskfest i Kafé Mumrik i samarbete med NBV. Varmt välkomna på den!

7-8 april åker vi till Harmoni Expo i Solna för att erbjuda bön för helande och andlig vägledning till mässdeltagarna där.

10 april inleder vi en studiecirkel om Andens gåvor på våra tisdagsmöten hos Helena under sex veckor. 12 april påbörjar vi en studiecirkel på temat Jesus var också flykting som kommer pågå varannan torsdag. Plats för den studiecirkeln annonseras senare.

En gång i månaden samlas vi på fredagkvällar för att diskutera ett teologiskt ämne i djupare detalj. Hör av er till oss för mer information om när och hur det blir av.